Par reči o nama

START je počeo sa radom februara 1990. godine, kao specijalizovani servis za prodaju i servis akumulatora. Tim sastavljen od inžinjera tehnologije sa višegodišnjim iskustvom su bili osveženje na tržištu gde su svakom problemu u vezi akumulatora prilazili sa adekvatnim rešenjem.

Ubrzo po otvaranju sklopljeni su ugovori o ovlašćenom servisiranju i prodaji akumulatora, tada vodećih proizvođača iz ex-YU: Trepča, Munja, Tesla, Topla, Iskra, Vesna, Fas, nešto kasnije i Bosch.

Početkom 2000-te. godine START potpisuje ugovor o ekskluzivnom regionalnom distributerstvu i servisiranju proizvoda fabrike akumulatora Monbat, jednog od najvećih proizvođača starternih akumulatora i stacionarnih baterija u Evropi.

Kao odgovor na zahteve tržišta u vidu povećanja broja brendova i palete artikala, tokom 2009. godine rukovodstvo START-a donosi odluku da proširi delatnost i na motorna ulja, te iz maloprodaje i servisa prelazi u preduzeće pod novim poslovnim imenom STARTNP 1990 DOO, čija je pretežna delatnost veleprodaja i maloprodaja akumulatora i motornih ulja največih svetskih proizvođača.

Od 2010. godine, na jubilej dve decenije START-a, uz kompletnu ponudu proizvoda fabrike akumulatora Monbat i Bosch, START u veleprodaji i maloprodaji nudi i proizvode najpoznatijeg italijanskog proizvođača auto delova Magneti Marelli a nešto kasnije i američkog Duracell-a. Naravno, u ponudi ulja su najveći svetski proizvođači Shell, Taxaco, Castrol, Total, Mol, Repsol a poseban akcenat je na originalnim uljima BMW, Mercedes i VW.

Trenutno, u prodaji nudimo najveće svetske brendove akumulatora sa preko 250 modela akumulatora od 3Ah do 230Ah i motorna ulja za putnička i komercijalna vozila, kao industrijska ulja i maziva.

Plan razvoja firme START (STARTNP 1990 DOO) - je da u predstojećem periodu ostane regionalni lider u veleprodaji i maloprodaji AKUMULATORA ali i da poveća prisustvo na tržištu sa motornim i hidrauličnim uljima.

#motori #automobili #radne_mašine #autobusi #kamioni

Šta god da vozite akumulatori i ulja su glavno na šta treba obratiti posebnu pažnju

* Zašto kupovati kod nas?


U moru prodavnica, velikih i malih - jedini smo specijalizovani centar za akumulatore i baterije, a već deset godina i za ulja-maziva u regionu. Na hiljade zadovoljnih kupaca su najbolja garancija da smo odani i privrženi svakom kupcu. Vodimo se parolom "zadovoljan kupac - je siguran kupac koji će opet rado doći".

Sarađujemo isključivo sa direktnim i ovlašćenim uvoznicima tako da je roba koju prodajemo 100% sertifikovana.

Garancija na proizvode je stvarna bez skrivenih fora, važno je da uz naš savet odaberete pravi akumulator ili ulje i budite bez brige.     

#STARTNP EXPERTS FOR BATTERIES - ZA SIGURAN START VAŠEG VOZILA !

AKUMULATORI

DURACELL

Najpoznatiji američki brend za proizvodnju baterija je svoju tehnologiju primenio i na akumulatore da traju duže.

BOSCH

Pouzdano napajanje je od suštinskog značaja za vozilo. Bosch akumulatori to garantuju. Putnički i teretni program.

MONBAT EU

Jedan od najvećh proizvođača starternih akumulatora i stacionarnih baterija u Evropi. Sve više je prisutan i kod nas.

VARTA

Gde god vas odvede vaše putovanje, VARTA akumulatori daju svu potrebnu snagu kako bi vas odveli tamo.

NAJKVALITETNIJE MOTORNO ULJE I ANTIFRIZ ZA POTPUNU STABILNOST VAŠEG VOZILA

Pored AKUMULATORA #START Vam nudi baterije, motorna i hidraulična ulja, antifrize

AGM VRLA baterije se sve češće pominju jer je njihova upotreba tek od nedavno postala nezaobilazna u svakodnevnici.

Desetak godina u redovnoj ponudi su ulja Shell i Texaco, a na zahtev kupaca sve češće su i ulja OEM kvaliteta. Sertifikovano i sa garancijom.

Usavršavanjem vozila sa dodatnom opremom i visokim opterećenjem anttifriz postaje bitan kako zimi tako i u letnjim mesecima.

KVALITET

Sva roba koju prodajemo je u originalnom pakovanju i pratećoj dokumentaciji.

PROIZVODNJA

U dogovoru sa uvoznicima strogo pratimo datume i proces proizvodnje.

POVOLJNE CENE

Vrhunski kvalitet ne mora nužno da znači i previsoke cene. Trudimo se da bude tako.
Mali i Veliki Servis

U saradnji sa vodećim uvoznicima delova i motornih ulja u mogućnosti smo da našim kupcima obezbedimo ORIGINALNA ulja i delove za mali i veliki servis vozila. Dovoljno je da nam prosledite broj šasije vašeg vozila i daćemo vam nabolju ponudu. 

Recikliranje

Firma START jedina u regionu poseduje dozvolu za adekvatno zbrinjavanje otpadnih (neispravnih) akumulatora. Pri kupovini novog akumulatora donesite Vaš stari akumulator kako bismo zajedno brinuli o zaštiti sredine.

više decenija iskustva 

START je počeo sa radom 1990. godine, kao specijalizovani servis za dijagnostiku i popravku akumulatora.
Ubrzo je proširena delatnost i  na prodaju akumulatora, a nešto kasnije i na ulja.

BRENDOVI

Adresa

Višegradska 15 
36300 Novi Pazar, Srbija


Kontakt

Ukoliko imate pitanje za našu tehničku podršku budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona ili nam pišite - ovde
Tel: +381 (0) 20 318 009 

Linkovi korisni
Tagovi

#akumulatori #baterije #motornaulja #hidraulika #antifiz #maliservis #velikiservis